4-5 maanden begeleiding

Tijdens het coachprogamma kijk je naar jezelf, leer je beter begrijpen waarom jij je voelt zoals je je voelt, en leer je keuzes te maken die in ieders welzijn zijn. Daarnaast help ik je hoe jij weer gelukkig wordt na een scheiding door te werken aan een toekomstplan voor jezelf en voor je kinderen. Het resultaat: meer bewustzijn en begrip voor jezelf, je kinderen en de andere ouder.

Het fundament van mijn begeleiding bestaat uit waarden en bewustwording. Bouwstenen voor het progamma zijn onder andere rouw, emoties, communicatie, conflicthantering en positief opvoeden. Naar gelang jouw behoeften en verlangen nemen we andere aspecten mee.

Elke coachingsessie is in persoon en duurt ongeveer 2 uur. Tussendoor ben ik beschikbaar voor onbeperkt telefonisch -en mailadvies.

Het resultaat na de persoonlijke coaching. Je hebt:

  • verheldering gekregen in de emoties die in de verschillende fasen van een echtscheiding naar boven komen
  • inzicht in welke communicatiestijl je en de andere ouder van nature het liefst hanteren
  • tools om uit het conflict te blijven / stappen en tot compromissen te sluiten
  • advies over hoe om te gaan met de gevoelens en gevolgen die je kinderen mogelijk ervaren door de scheiding (optioneel)
  • een positief toekomst beeld voor jou en de kinderen

De training is bedoeld voor ouders die net hebben besloten uit elkaar te gaan, die aan het onderhandelen zijn over het ouderschapsplan, of waarvan het convenant al is getekend en die

Ik ben geïnteresseerd in deze training